HP: Φορητοί Υπολογιστές με Ανακυκλωμένα Πλαστικά από τους Ωκεανούς


HP: Φορητοί Υπολογιστές με Ανακυκλωμένα Πλαστικά από τους Ωκεανούς
energia.gr
Τετ, 9 Δεκεμβρίου 2020 - 10:21
Η HP παρουσίασε την πρώτη σειρά φορητών υπολογιστών με ανακυκλωμένα πλαστικά που έχουν ανακτηθεί από τους ωκεανούς. Τα νέα HP Pavilion 13, HP Pavilion 14 και HP Pavilion 15 διαθέτουν νέους χρωματικούς τόνους και είναι οι πρώτοι φορητοί φορητοί υπολογιστές της HP που διαθέτουν επεξεργαστές Intel Core 11ης γενιάς με γραφικά Intel Iris Xe. 
Η βιωσιμότητα εξακολουθεί να αποτελεί βασικό επίκεντρο της HP σε όλο το χαρτοφυλάκιο των λύσεών της. Τα νέα Pavilion κάνουν χρήση ανακυκλωμένων πλαστικών για την κατασκευή του περιβλήματος των ηχείων – και η χρήση του σε αυτές τις συσκευές εκτιμάται ότι έχει κρατήσει περίπου 92.000 πλαστικά μπουκάλια έξω από τους ωκεανούς και τους χώρους υγειονομικής ταφής. Επιπλέον και στη συσκευασία έχουν χρησιμοποιηθεί 100% βιώσιμα και ανακυκλώσιμα υλικά.
Ποτέ πριν ο υπολογιστής δεν ήταν τόσο σημαντικός στη γενιά Z. Οι άνθρωποι αυτοί χρησιμοποιούν τους υπολογιστές για να συνδεθούν με φίλους και συγγενείς, να διασκεδάσουν και να μάθουν μέσα σε ψηφιακές αίθουσες. Έχουν περάσει σχεδόν 10 ώρες την εβδομάδα στον υπολογιστή τους κατά τη διάρκεια του COVID-19 από ό, τι πριν, και πάνω από τους μισούς χρησιμοποιούν τον υπολογιστή περισσότερο από τα τηλέφωνά τους. Η νεότερη σειρά Pavilion της HP προσφέρει εξαιρετική απόδοση, μια συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας και το mobility που απαιτείται για να διευκολύνουν τον τρόπο και τον τόπο χρήσης.
Περνώντας στα ενδότερα, οι υπολογιστές Pavilion προσφέρουν κορυφαία παραγωγικότητα και πλούσια γραφικά με τους νέους επεξεργαστές Intel Core 11ης γενιάς με γραφικά Intel Iris Xe. Το Pavilion 14 και το Pavilion 15 προσφέρουν την επιλογή εγκατάστασης ξεχωριστής κάρτας γραφικών έως και NVIDIA GeForce MX450, ενώ το Pavilion 15 θα προσφέρει επίσης προαιρετικά επεξεργαστές AMD Ryzen 4000 Mobile Series.
Τέλος, ως μέρος του επανασχεδιασμού της σειράς Pavilion, οι νέες συσκευές διαθέτουν ένα μεταλλικό πλαίσιο 3D χωρίς συγκόλληση για την εξάλειψη των διαχωριστικών γραμμών προσδίδοντας μια κομψή, καθαρή εμφάνιση και αίσθηση. Το Pavilion 15 διαθέτει αναλογία οθόνης προς σώμα 86% (STBR). Οι οθόνες έχουν ελάχιστα περιθώρια στις τρεις πλευρές, με το Pavilion 13 να διαθέτει ανάλυση Full HD είτε Ultra HD, και τα Pavilion 14 και 15 να διατίθενται με HD ή Full HD panel.
ΠΗΓΗ:https://www.poenergias.gr/kcms/index.php

  • :
  • :


πρόγνωση καιρού από το weather.gr